2022-01-21 10:03:19• hírek • Szatmár.ro

Több mint 350 állásajánlatot kínál az Expo Jobs

Elismert romániai és magyarországi cégek toboroznak munkatársakat ezen a hétvégén Szatmárnémetiben. Az Expo Industry Szatmár, illetve a Szatmár Megyei Kereskedelmi és Iparkamara bemutatja 2022 első nemzetközi állásbörzéjét.

Gyere és nézz szét a közel 30 kiállító, valamint a több mint 350 állásajánlat között! A két napos esemény programjai ingyenesek, akárcsak a felkészítő tanácsadások. 

A rendezvény 2022. január 22-23. között zajlik, a szatmárnémeti Károlyi úti AuShopping bevásárlóközpontban, a Cinema One Laserplex előtti galériában. Az állásbörzére pedig szombaton és vasárnap kerül sor, mindkét napon 10.30-tól 18.30-ig.

Állásajánlatok különböző területekről

Az állásbörze kiemelt célja minél hatékonyabban és eredményesebben összekapcsolni a munkaerőpiaci keresletet a kínálattal, annak érdekében, hogy a munkaadó a lehető leggyorsabban és egyszerűbben megtalálhassa a megfelelő alkalmazottat, illetve a munkakereső sikeresen megtalálhassa a számára ideális munkahelyet. Az esemény részeként az állásajánlatok mellett az álláskeresési módszerek és technikák is bemutatásra kerülnek. A munkaadóknak pedig arra is lehetőségük nyílik, hogy gyors kompetenciafelméréseket végezzenek a potenciális jelentkezők körében. 

Az Expo Jobs Szatmár programja

Az esemény nyitónapján, január 22-én, szombaton 9 órától érkeznek a kiállítók a helyszínre. A rendezvény keretében tartandó szakmai konferenciára pedig 10.00 és 10.30 között lehet regisztrálni. Az esemény mindkét napján, szombaton és vasárnap is, 10.30-tól 18.30-ig tart a nagyközönség számára szervezett állásbörze. 

A szakmai konferencia programja a következőképpen néz ki: 

10.30 - Daniela Culic, a Szatmár Megyei Kereskedelmi és Iparkamara képviselője ismerteti a ROHU370 elnevezésű projektet. 

 

11.00 - Sergiu Rusu, az Adecco Románia humánerőforrás szakértője toborzási módszereket mutat be.  

 

11.30 - a Kisiparosok Kamarája Egyesület szakmai képzést tart, melynek fő témája lesz a munkaerőpiacra jutás könnyítése a határmenti térségekben.

 

12.00 - a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara képviselői a magyarországi munkaerőpiaci helyzetről tartanak előadást.

 

12.30 - a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) képviselői ismertetik a munkavállalók számára elérhető különféle állami juttatásokat.

 

13.00 - Tania Gabriela Ciucean, humánerőforrás szakértő „Foglalkoztatási módszerek. Kereslet és kínálat" címmel tart előadást.

 

13.30 - Bura-Maksay István-Péter, a szervezők, az Expo Industry Szatmár képviseletében a "A HR komponens a 2022-es rendezvényekben" címmel tart előadást.

 

14.00 - szabad beszélgetések különféle kapcsolódó témákban

 

Az érdeklődők a 0720 534 997-es telefonszámon vagy a cameradecomert.satumare@yahoo.com e-mail-címen kérhetnek bővebb tájékoztatást.

 

Az Expo Jobs szervezői szeretettel várnak minden érdeklődőt a hétvégi eseményre, a járványhelyzete való tekintettel a teljes rendezvény lebonyolítását, az állami hatóságok által előírt jelenlegi szabályozásokat betartva, biztosítják.

 

A résztvevők biztonsága érdekében a szervezők törekszenek arra, hogy minden hatósági intézkedést betartsanak, ezért a védőmaszk viselése a szervezőknek, a kiállítóknak és a közönségnek egyaránt kötelező. Az eseményre való belépés zöld igazolvány alapján történik, vagy lehetséges PCR, illetve antigén teszttel is, amely nem lehet 72 óránál korábbi. A résztvevők között a 1,5 méteres biztonsági távolságot be kell tartani, ugyanakkor a bejáratnál fertőtlenítőszerekkel és védőfelszerelésekkel ellátott standok állnak majd rendelkezésre.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: